bs
Opis proizvoda
Reprocentar jagodastog voća H&H Friut proizvodi sadni materijal krupnoplodne brusnice sa kao kontejnerske sadnice u saksijama različite zapremine i starosti biljke.

Kontejnerske sadnice krupnoplodne brusnice u saksijama podrazumjevaju ukorjenjene, razvijene biljke sa listovima, koje imaju veliki broj prirasta, uobičajeno visine 25-30 cm, sa korijenom koji se razvija u saksiji različite zapremine. Standradna sadnica ovog tipa za krupnoplodnu brusnicu predstavlja jednu godinu stara biljka u saksiji zapremine 0,9 l. Međutim, spram zahtjeva kupaca kontejnerske sadnice krupnoplodne brusnice u saksijama mogu podrazumjevati i dvo, tro i višegodišnje biljke. Naravno, u zavisnosti od starosti sadnice i veličine nadzemnog sistema planira se i zapremina kontejnera. Višegodišnja sadnica krupnoplodne brusnice podrazumjeva biljke iste starije od tri godine i isključivo je namijenjena za velike tržne centre ili specijalne narudžbe. Takođe, navedne sadnice već na sebi nose određenu količinu plodova i iste se mogu zadržati u datom kontejneru u okviru bašte ili vrta.

Ovaj tip kontejnerskih sadnica dolazi u adekvatnoj ambalaži koja podrazumjeva osnovno pakovanje – kartonska kutija na kojoj je sa čeone strane, uz sliku date vrste, utisnut naziv iste i naš jedinstveni logo i slogan, na poleđini su date osnovne informacije u pogledu značaja kontejnerske sadnice sa adekvatnim sistemom uzgoja i razmacima sadnje, te adresom i našim kontaktom, i dopunsko pakovanje prema zahtjevima kupca.

Promotivni Video
Saradnici
farma_usaid ppf_logo bios frigomontaza mikro_partner
Certifikati
ok-2-2013-doc6_ ok-1-2013-doc5_ 491811-fsms-2013-10-18-iqnet-pdf4_ 491811-fsms-2013-10-18-englisch-pdf3_ 491811-fsms-2013-10-18-deutsch-pdf2_ haccp-2012-heko