bs
Komercijalni proizvođači
Jedan od osnovnih postulata Reprocentra jagodastog voća H&H Fruit jeste tehnička i stručna pomoć za farmere, odnosno komercijalne proizvođače jagodastog voća. Naša nastojanja su da svaku prodatu sadnicu za komercijalne plantaže pratimo od momenta sadnje i tokom eksploatacijskog vrijeka zasada. Ukratko, Vaš uspjeh je i naš uspjeh.

Tim stručnjaka Reprocentra može Vam pomoći da dobijete odgovore, odnosno rješenja na sljedećim poljima:

Izbor i ocjena mjesta za budući zasad jagodastog voća,

  • Izbor sorte,
  • Razmak i tehnika sadnje
  • Troškovi podizanja zasada
  • Priprema zemljišta za sadnju
  • Tehnologija uzgoja odabrane vrste (rezidba, navodnjavanje, đubrenje i zaštita)

Prema tome, svim komercijalnim proizvođačima uz prodate sadnice nudimo savjete o tehnologiji uzgoja izabrane vrste, te naš tim agronoma izlazi na teren i na licu mjesta praktično demonstrira određene savjete.

Takođe, svi oni koji kupe sadni materijal bilo koje vrste jagodastog voća za plantažu površine veće od 2 dunuma kao poklon imaju naš priručnik o uzgoju jagodastog voća.

Pored navadenog, svim proizvođačima koji kupuju sadnice visokožbunste borovnice nudimo i adekvatan supstrat niske pH vrijednosti, kao i amonijum sulfat – đubrivo za ishranu.

Takođe, tim Reprocentra stoji Vam na raspolaganju u pogledu informacija za nabavku ostalih repromaterijala kao što su zaštitna sredstva ili kompletan paket za navodnjavanje tip kap po kap.

Iako smo dominantno usmjereni prema jagodastom voću naš tim stručnjaka za sve Vas koji se interesujete nudi savjete i za krošnjaste voćke (jabuka, kruška, šljiva, trešnja, višnja i dr).

Promotivni Video
Saradnici
farma_usaid ppf_logo bios frigomontaza mikro_partner
Certifikati
ok-2-2013-doc6_ ok-1-2013-doc5_ 491811-fsms-2013-10-18-iqnet-pdf4_ 491811-fsms-2013-10-18-englisch-pdf3_ 491811-fsms-2013-10-18-deutsch-pdf2_ haccp-2012-heko