bs
Skladištenje i prerada
Posljednja karika u lancu aktivnosti Reprocentra jagodastog voća H&H Fruit je segmentu otkupa, prerade i skladištenja svih vrsta jagodastog voća i šumskih plodova, te gljiva. Tako svim našim kupcima, odnosno proizvođačima jagodastog voća, koji kod nas kupe sadni materijal pored stručne i tehničke pomoći nudimo zagarantovan otkup svih proizvedenih količina.

Sirovinska baza na terenu se sakuplja i dovozi vlastitim vozilima do hladnjače gdje se na prijemnoj rampi vrši vaganje i klasiranje robe. Nakon toga, ista ulazi u proces smrzavanja, a potom skladištenja, i konačno kalibriranja za pakovanje u finalni proizvod.

U okviru ovog segmenta posjedujemo certifikat za organski proizvod kojim se označava sva sirovinska baza iz prirodnih populacija, zatim ISO 9001 i HACCAP.

Na izvoznom tržištu prisutni smo sa finalnim proizvodima, odnosno smrznutim plodovima porijeklom iz konvencionalne i organske produkcije, i to: a) organski: divlja borovnica, brusnica, malina, jagoda, kupina, jabuka i kruška; crveni i bijeli glog, šipurak, drijenak, trnjina, crni i bijeli dud, te smrekina boba, kao i gljive vrganj i lisičarka; b) konvencionalni: malina, kupina, ribizle, jagoda, borovnica, aronija.

NAŠA GARANCIJA: svi mi u Reprocentru jagodastog voća H&HFruit nastojimo za Vas obezbjediti najveći mogućni kvalitet u pogledu zdravstvene ispravnosti zamrznutih plodova jagodastog voća na tržištu danas. Nudimo Vam od organskog do konvencionalnog proizvoda certificiranog po najstrožijim standardima. Adekvatnim vlastitim vozilima dostavljamo finalni proizvod na domaće tržište, a za izvoz u saradnji sa špediterskim kompanijama. Finalni proizvod iz ovog segmenta Reprocentra do Vas dolazi na vrijeme. U malo vjertovatnom slučaju da postoji problem sa Vašom narudžbom, molimo Vas da nas obavjestite odmah. Želimo da Vi budete 100% zadovoljni.

Galerija: Certifikati
Promotivni Video
Saradnici
farma_usaid ppf_logo bios frigomontaza mikro_partner
Certifikati
ok-2-2013-doc6_ ok-1-2013-doc5_ 491811-fsms-2013-10-18-iqnet-pdf4_ 491811-fsms-2013-10-18-englisch-pdf3_ 491811-fsms-2013-10-18-deutsch-pdf2_ haccp-2012-heko