bs
Novosti
Sumiranje rezultata na kraju stare i početku nove godine
Objavljeno: 03. Januar 2013.

Još jedna proizvodna godina je završena, i Reprocentar jagodastog voća sada može sumirati postignute rezultate. Proteklu 2012. godinu obilježili su novi uspjesi Reprocentra, od kojih se posebno izdvajaju sljedeći: otkupljene su do sada najveće količine jagodastog voća i šumskih plodova, prošireni su postojeći kapaciteti i otvoreni novi, započeo je otkup gljive i tu je zauzeto vodeće mjesto u regiji, sadni materijal jagodastog voća je u najvećim količinama do sada izvezen, novo izdanje priručnika za farmere, odnosno proizvođače jagodastog voća pod naslovom ‘Vodič za proizvodnju jagodastog voća’ publikovano je u ovoj godini, te su introdukovane nove vrste i sorte jagodastog voća. Sve to potvrđuje lidersku poziciju Reprocentra u segmentu produkcije sadnog materijala i otkupa jagodastog voća, šumskih plodova i gljive.

Na kraju stare i početku nove godine svim kupcima naših proizvoda (komercijalnim proizvođačima – farmerima, hobistima, poljoprivrednim apotekama, velikim tržnim centrima, međunarodnim organizacijama, projektima iz oblasti poljoprivrede, potrošačima zamrznutih plodova voća) kako domaćim tako i stranim, želimo se zahvaliti na do sada ukazanom povjerenju, s obećanjem da ćemo i u narednim godinama biti još bolji i apsolutno Vama na usluzi.

U narednom periodu Reprocentar će zadržati lidersko mjesto, kada je u pitanju produkcija sadnog materijala velikog broja vrsta, tipova i sorti jagodastog voća, uz zagarantovan kvalitet.

U segmentu prerade i skladištenja planiramo još proširiti postojeće kapacitete, izgraditi nove, osavremeniti proizvodnju, uvesti nove finalne proizvode, te zaposliti nove radnike, odnosno ukratko zadržati vodeću poziciju u svim navedenim segmentima.

Još jednom, uz nadu u nastavak saradnje, želimo Vam se zahvaliti na ukazanom povjerenju.

Reprocentar jagodastog voća H&H Fruit

Promotivni Video
Saradnici
farma_usaid ppf_logo bios frigomontaza mikro_partner
Certifikati
ok-2-2013-doc6_ ok-1-2013-doc5_ 491811-fsms-2013-10-18-iqnet-pdf4_ 491811-fsms-2013-10-18-englisch-pdf3_ 491811-fsms-2013-10-18-deutsch-pdf2_ haccp-2012-heko